Martini Chalet Klanten Reviews

8 reacties

  1. Gerrit op april 5, 2018 om 10:28 am

    “MartiniChalet. Een fijn Groninger bedrijf dat vele jaren ervaring heeft in de chaletbouw. Een bedrijf dat met u meedenkt en uw wensen op het gebied van een chalet laat uitkomen.”

  2. G. van Dellen op april 11, 2018 om 2:16 pm

    Niks anders dan lof voor de mannen van Martini Chalet!

    Wij hadden ons al even georiënteerd op de mogelijkheden voor het laten bouwen van een chalet alvorens wij in Aduard uitkwamen. Onze wensen waren vrij specifiek en de grotere bouwers in de regio rekenden daarvoor forse bedragen.

    Bij Martini Chalet hebben we ons chalet helemaal zelf kunnen samenstellen waarbij goed met ons werd meegedacht. De kwaliteit is goed en de prijs zeer redelijk.
    Mocht er al een probleem zijn dan werd dit op een prettige manier en zeer vlot opgelost. Korte lijntjes en altijd bereidwillig.

    Ik kan u daarom Martini Chalet van harte aanbevelen!

  3. Fokke en Lilian de Wit op april 21, 2018 om 8:01 am

    Vorig jaar hebben Renk en Bertus onze chalet gebouwd. Dat hebben ze met veel vakmanschap gedaan en ze hebben puik werk geleverd.
    Afspraken werden goed nagekomen, er was steeds goed overleg en de koffie stond altijd klaar.

    We staan op camping Duinoord op Ameland. We hebben al veel kijkers en vragen gehad.
    En dat niet voor niets !!!!!
    Nogmaals onze hartelijke dank mannen

  4. Fokke en Lilian de Wit op april 21, 2018 om 8:02 am

    Vorig jaar hebben Renk en Bertus onze chalet gebouwd. Dat hebben ze met veel vakmanschap gedaan en ze hebben puik werk geleverd.
    Afspraken werden goed nagekomen, er was steeds goed overleg en de koffie stond altijd klaar.

    We staan op camping Duinoord op Ameland. We hebben al veel kijkers en vragen gehad.
    En dat niet voor niets !!!!!
    Nogmaals onze hartelijke dank mannen

  5. Fam. Koning op mei 8, 2018 om 6:37 pm

    Ons chalet is klaar! Binnen een half jaar zijn we gekomen van een grove tekening met allerlei ideeën tot een geweldig chalet met veranda en bedstee. Wij hadden niet verwacht dat onze plannen altijd uitvoerbaar zouden zijn, maar Renk en Bertus, met hun heerlijke Groningse nuchterheid, hebben met ons meegedacht, geadviseerd en samen zijn we tot een fantastisch eindresultaat gekomen! Zij hebben enorm veel technische kennis en inzichten, waarmee ieder probleem kon worden omgebogen tot iets moois. Wij zijn ontzettend blij dat we gekozen hebben voor Martini Chalet. Bedankt voor jullie inzet en geweldige samenwerking. Jullie was geen moeite te veel!

  6. Betty de Boer & Feike van Kammen/fam. De Boer op mei 23, 2018 om 3:41 pm

    In mei 2017 is onze chalet opgeleverd door Martinichalet; onderstaand onze ervaring:

    * Betrouwbare, ervaren en plezierige ondernemers waarmee uitstekend gecommuniceerd over ontwerp, technische uitvoering en kwaliteit,
    * Innovatie heeft o.a. geleidt tot een zeer goede isolatie hetgeen een (kurk)droog chalet tot gevolg had afgelopen winter,
    * Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding en alle afspraken nagekomen,
    * Fantastisch eindresultaat is onze ervaring na één jaar,
    * Uiteraard blij dat wij de keuze hebben gemaakt voor Martinichalet; we bevelen ze van harte aan.

    ,

  7. Klaas en Jozian Iest op oktober 6, 2018 om 7:39 am

    Eerst wat kernwoorden: humor, afspraak = afspraak, overleg voor alles, alles is mogelijk, koffie, precies, mooi, perfect, vertrouwen.
    Neen: je krijgt geen koffie in een fancy kopje, maar in een plastic bekertje. Maar wel perfecte koffie!
    Neen: het is geen fancy loods waarin gebouwd wordt, maar wat ze bouwen is perfect!
    We zijn elke week komen kijken (ja dat mag, en wordt op prijs gesteld) en elke week gingen we met een zeer goed gevoel en vol vertrouwen weer weg.
    Ze hebben humor, ze bouwen degelijk (geen lijm of nieten, maar schroeven). Ze bouwen netjes en precies en wij hadden best heel wel wat andere wensen dan gangbaar! Maar alles blijkt mogelijk. Bij twijfel wordt er even gebeld en overlegd; of samen naar een plek om iets uit te zoeken. Zo nu en dan krijg je een foto via WhatsApp over de vooruitgang.
    Een afgesproken tijd van oplevering wordt gehaald. Een afgesproken prijs wordt gehaald. En je betaald bij hun zeker niet de hoofdprijs…..
    Niets dan lof! We kunnen hen van harte aanbevelen!

  8. Jolanda op oktober 6, 2018 om 6:58 pm

    Wij zijn op zoek naar een chalet. Maar wat ik wel fijn zou vinden een beetje indicatie wat prijs betreft.

Laat een reactie achter