Meer over
MartiniChalet

Naamloos-1

Wilt u uw eigen chalet laten bouwen? Dat kan!

U bepaalt zelf uw ideale indeling en maatvoering en MartiniChalet gaat vervolgens aan de slag. MartiniChalet beschouwt de bouw van uw chalet als 100% maatwerk en wij houden continu rekening met uw wensen.
Zowel voor het exterieur als het interieur.
Bovendien werken wij met de beste materialen.
Dat levert de meest schitterende eindresultaten op.
Niet voor niets staat MartiniChalet bekend om haar degelijkheid en eersteklas materiaalkeuze.

IMG-20170120-WA0006

Voordelen van eigen bouw door MartiniChalet:

Geheel met de hand gemaakt Lengte en breedte naar eigen wens Indeling naar eigen wens Mogelijkheid om een bestaand model in spiegelbeeld te maken Volledige  isolatie Keuken naar keuze met inbouwapparatuur Gaskomfoor, koelkast en afzuigkap leverbaar Slaapkamers met bedden en matrassen Inbouwkasten waar mogelijk Kunststof kozijnen met HR++ glas
Badkamer met toilet en laaghangend reservoir,
wastafel en douchebak.

Fijne Chalets
en recreëren naar uw wensen en ideeën

Dat is waar MartiniChalet voor staat.

De combinatie van uw ideeën en de deskundigheid van MartiniChalet is gegarandeerd succesvol. Bij het bouwen van uw chalet gebruiken wij de beste materialen.
Wat net zo belangrijk is, is dat u uw eigen smaak weer terug ziet in uw chalet, waardoor u zich er direct thuis voelt.
Het bouwen van uw chalet zien wij als het vervullen van uw wensen.

 

Uw eigen creatie!

Hoe zou uw chalet er uit moeten zien?
Eén ding is zeker: Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. U zult versteld staan van de ruime opzet en de hoogwaardige afwerking.

Renk B. Hoving

Bertus E. Kruzenga

Interieur

Het chalet-interieur is in de loop der jaren zeer aan veranderingen onderhevig geweest. Was het een aantal jaren geleden dat slechts het hoognodige in het interieur aanwezig was, is het tegenwoordig zo dat het chalet interieur minimaal de luxe moet hebben van thuis. Bij MartiniChalet geven wij u de mogelijkheid om van uw chalet een "droom onderkomen" te maken.

Chalet interieur

MartiniChalet heeft op deze ontwikkeling ingespeeld en biedt een verscheidenheid aan materialen en kleuren om uw chalet uw eigen identiteit mee te geven wat betreft het interieur. Nog belangrijker is dat MartiniChalet hoogwaardige materialen gebruikt die een lange levensduur garanderen.

Bertus E. Kruzenga

Steun en toeverlaat. Rots in de branding. Problemen bestaan niet.

Denken in oplossingen. De sterke kracht van Bertus Kruzenga. Een probleem? Nooit van gehoord. Samen met u worden uw wensen omgezet in realiteit.

Badkamers in onze chalets.

Een chalet-interieur is pas echt compleet met een luxe badkamer. Badkamer met toilet, badmeubel met spiegel en douchecabine.

Slaapkamers en woonkamer

Om uw chalet-interieur helemaal compleet te maken biedt MartiniChalet u de mogelijkheid deze zo veel mogelijk aan uw smaak aan te passen. Zo kunt u kiezen uit twee kleuren t.b.v. de wandafwerking. Voor de wandafwerking gebruiken wij platen die onderhoudsarm zijn en bovendien afwasbaar.

Chalet transport

Chalet transport Is een belangrijk gedeelte van de uiteindelijk aflevering van uw chalet en heeft dan ook altijd onze volle aandacht. Wij maken voor u met Miedema transport uit Marum een afspraak over het transport van uw chalet. Ook kan onze transporteur Miedema uw chalet verder plaatsen en stellen in overleg met u.

"Er is niets te veel gezegd door MartiniChalet. Een fijn bedrijf zonder poespas. Een chalet gebouwd dat voldoet aan onze wensen. Niets was MartiniChalet te veel om het ons naar onze zin te maken."

familie Jansma

Klant

Een fantastische ervaring

"Een fantastische ervaring dit eerste seizoen in ons nieuwe chalet van MartiniChalet. Na tientallen jaren in onze oude stacaravan een chalet laten bouwen door MartiniChalet naar onze wensen en indeling. Het was een topjaar."

Gretha Hopma

Klant

 

Meedenken loont

"Bij het bestellen van ons chalet zijn we aan alle kanten meegeholpen met ideeën over de inrichting door de mensen van MartiniChalet. Het eindresultaat een chalet dat voldoet en waar wij heel tevreden over zijn."

Linda de Boer

Klant